сряда, 17 септември 2008 г.

С поглед към България

септември 28, 200
Най-интересното и неприятното, покрай идиотщината на ДАНС и побоят над О.Стефанов, което лъсва тези дни е предаването на националните интереси по отношение на цената на газа. Ако нещата около въпроса се изяснят ще бъде ясно защо някои политици се компрометират, а други много по-виновни не, защо се сменят правителства и се поставят други, защо се правят "логически" невъзможни коалиции, как се подготвя кариерата на политици, които трябва да подпишат желани от руска страна договори.

Пон Сеп 29, 2008 7:41 pm
Оказа се, че някакъв полицай е осъден, защото бил роми, които късали флаг...Да оставим настрана късането и боя, неща, които са ежедневни, малко или много в тези общности. :grin: Лошото е че виждам тенденция за подготовка правилно гласуване на ромите...Г, докато тук се разправяме - тоз такъв, онзи онакъв, хората работят, а да могат пак - я да преобразуват дълг, я да сключат някой изгоден договор.

Пон Сеп 29, 2008 8:58 pm
Винаги има интереси на хора и интереси за парите на хора. Важни са тенденциите и то в достатъчно обозрим план. И балансът между противоречията ( свободата на духа-уважението на реда ) и ( робията на материята-нейното развитие ).