събота, 7 февруари 2015 г.

Нов живот на Земята след смъртта


Регресията е най-категоричното доказателство за това, твърди писателят Христо Нанев


Група германски психолози от Техническия университет в Берлин доказаха, че съществува живот след смъртта. През изминалите 4 години учените провели експерименти върху 944 доброволци, които с помощта на лекарства изпадали в състояние на клинична смърт за 20 минути.

Продължителността на опита е станала възможна едва наскоро, благодарение на развитието на кардио-пулмоналната реанимация. Този тип техника е използвана през последните няколко години при спешни случаи, когато е необходимо да се събуди пациент на прага на смъртта. Познати са и други подобни изследвания, имащи по-скоро характер на халюцинация. Но за първи път д-р Бертхолд Акерман и неговият екип вярват, че откриват дуализъм между тялото и ума.

Животът след смъртта е въпросът, който не спира да тревожи човек. Той постоянно търси потвърждение за тези твърдения. Едва ли има по-добро потвърждение от регресията, а тя постоянно казва, че след пребиваването в майчината утроба настъпва неизменният щастлив момент на поява, твърди писателят езотерик Христо Нанев в предаването "Въпрос на гледна точка" по NEWS7.

Христо Нанев

Най-интересно -книгите за Слава Севрюкова

Няма коментари: