събота, 6 февруари 2016 г.

Политическата ситуация в България - тезиси



И Борисов настъпи руска мина


Вие, Zdravka Rusenova и 4 други харесвате това.
Коментари
Georgi Antonov
Georgi Antonov Борисов е неподготвен за всякакви атаки, включително за такива с лесно оборими опорни точки.
Венцеслав Йонков
Венцеслав Йонков Много хора се дивят на популярността на Борисов. Аз лично твърдя, че популярността на Борисов се дължи най-вече на неадекватността на неговите "критици". Както на тази "патриотка", както на "критиките" и фалшивите декларации от страна на БСП - Жаблянов...Вижте още
Georgi Antonov
Georgi Antonov Популярността му отдавна се крепи на местни феодали контролиращи вота на местни "фирми-изпълнители", местната администрация и полиция и медиите на познатата групировка. Самият Борисов е умалена версия на "колос на глинени крака" и колкото по-дълго стои на поста премиер, толкова повече несигурност генерира.
Венцеслав Йонков
Венцеслав Йонков Както и на такива като горното твърдение. Хората въздъхнаха, когато "местните феодали" например в Стрелча и Велинград бяха сменени с "местни феодали" от ГЕРБ.
Georgi Antonov
Georgi Antonov Общо взето спорът е "коя групировка ще ви плячкосва" а не "дали ще ви плячкосва някой или не".
Венцеслав Йонков
Венцеслав Йонков Може и да е така....Но пожеланията "Колкото по-скоро се появи достоверна заявка за алтернатива на ГЕРБ," са си пожелания...Предвид, че и новопоявилия се ще трябва да работи със същите хора. С разбит обществен и морален светоглед....
Венцеслав Йонков
Напишете отговор...

Georgi Antonov
Georgi Antonov Прибавете към това и хората на мнение "той е по-малкото зло, няма алтернатива" и горе-долу това е профила на одобряващите Борисов. Колкото по-скоро се появи достоверна заявка за алтернатива на ГЕРБ, толкова по-бързо ГЕРБ ще мине във фазата "НДСВ-2005".

Няма коментари: