неделя, 18 януари 2009 г.

Гамизов и гражданско движение Референдум

Стефан Гамизов тази вечер при при Цветанка Ризова пак хвърли няколко бомби.

1.На 20 декември някой, който е знаел, че идва газова криза е изкупил държавния резерв. / след това, разбира се го е продал доста по-скъпо /.

2.Всичко около енергетиката в България, включая 3 и 4 Блок, е една могъща корупционна схема свързана с огромни кражби около изключително остарели технологии.

3.В България има огромен пазар в енергетиката на черно. Известен е и този, който го ръководи. Долу няколко цитата от други интервюта на Гамизов.


http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=4032&Itemid=1

" Това не е никакво пиар надцакване. Както ви казах, президентът Първанов е дълбоко свързан с т. нар. ядрено лоби и той се опита да злоупотреби с тази криза, за да може да им осигури допълнителни печала
"

"Президентът Първанов е примитивно отмъстителен човек. В момента той търси някакъв реванш спрямо ЕС, защото е отстранен от европейската карта – ако забелязвате, той по никакъв начин не бива канен или почитан от държавите от ЕС."



http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=3961&Itemid=1

" А как ще коментирате изявлението на президента Георги Първанов за пускане на един от спрените блокове на АЕЦ "Козлодуй"?
- Президентът Първанов ми е ясен. Той от сутрин до вече се събужда само с една идея - как да осигури допълнителни печалби на групата олигарси около него. Нека Първанов днес като се събуди да мисли за българския народ, а не за г-н Богомил Манчев. Това е единственият ми коментар.
- А смятате ли всъщност, че повторно пускане на блок от АЕЦ "Козлодуй" е възможно?
- Нито смятам, че е възможно, нито смятам, че е правилно. Но Първанов най-сетне трябва да се досети, че е президент на България, а не шеф на борда на директорите на фирма "Рискинженеринг" АД или на подобните такива, които оперират в енергийния сектор. Не знам - може би на визитката му пише "президент на борда на директорите на
"Рискинженеринг", обаче всъщност не е такъв. На неговата визитка трябва да пише "Президент на Република България".




4.Политиката в България е една огромна корупционна схема.


5.Утре / 19.1.2009 / Гамизов и няколко други юнака основават гражданско движение "Референдум", което има за цел до 2 години да смени политическата система в България. / подцел преждевременното сваляне на Първанов /

Няма коментари: