събота, 12 декември 2009 г.

За А.Доган, пъпа и политиците на прехода

Снощи ( 11.12.2009 ) в Панорама се появи проф. Владко Панайотов, евродепутат от ДПС. В разговора стана ясно, че има над 50 признати по света патента. Един от тях е за водороден двигател чиито гориво е вода. Стана дума и за екофорума в Копенхаген, където е проявен изключителен интерес към неговите открития. Такива има и в Щатите.


В същото време тези дни по ТВ Европа бяха зададени следните въпроси: Ахмет Доган най-успешния политик на прехода ли е? ....Може ли да съществува ДПС без него?

Аз пък се запитах - защо никоя от другите партии не се обърнаха към този откривател...Спомних си и фактът, че предлагам от години една социална система, която е изключително подходяща за партиите и държавата в този етап. Предлагал съм я на СДС едно време ( само Сугарев разбра за какво става дума, но тъкмо тогава напусна ), на ДСБ, на ГЕРБ, а наскоро по мейл и на Мартин Димитров, но никога не е имало и вай-малка реакция.


Явно, за разлика от Ахмет Доган, нашите политици са съсредоточени да зяпат пъпа си и са заети в реализирането на други, отдалечени от обществото и хората цели...Мислех си, че ако я предложа на Ахмет Доган, последният би разбрал за какво става дума от две приказки, и би я приложил.

Няма коментари: