петък, 22 юли 2011 г.

Морал, хигиена и матириалин и словесен свят

http://www.svobodata.com/page.php?pid=6129&rid=154
Резерватът на таласъмите?
20 Юли 2011
Огнян Минчев


Автор: гарван-гробар 22 Юли 2011 12:18:29
С възхвалата за Кунева-Пръмова, пришита към чудесния анализ на т. нар. преход, Огнян Минчев катастрофира. Тежко, публично, без видими причини. След като 12-13 години четох и си записвах негови статии, интервюта и изявления, днес се чувствам излъган, предаден, унизен от близък по възгледи и светоусещане човек.
Нямам разумно обяснение. Предполагам - пари. Много.
Тривиално като филмова изневяра. Банално като българин по потник.
Но и тъжно като предателство. Както става в истинския живот: радваш се, обичаш някого, а после го сварваш в леглото с най-добрия ти приятел...



Хайде, хайде. И той гъз храни и то какъв!

Номерът е че доста хора, най-вече комунистчетата ( но и не малко от автентичните ), не осъзнават, че каквото и да приказват, както и да изкривяват света словесно, той си е пак същият. Масата хора, независимо с какво образование или подготовка са наясно с истината...

Така че няма нищо лошо - Огнян да вземе някой и друг лев. Просто когато говори неистини никой не му обръща внимание...На мен при Огнян Минчен ми липсва повече креативността, отколкото трезвата оценка.

ПП. Разбира се това всичко не означава, че човек не трябва да се стреми да е чист... Въпрос на лична хигиена и на дупе, което когато е болно е най скъпо.

Няма коментари: