сряда, 12 септември 2012 г.

"Упадъкът на българското училище продължава"

И с Ботев и Левски в учебниците упадъкът на българското училище продължава

Разбира се, не само това "упада" и разбира се, за да спре упадъка това трябва да стане задача на цялото общество. Това касае на първо място както въпросът с ромите, медицинското обслужване и образованието така и с възможността на гражданското общество да контролира държавните структури, включително "независимата" съдебна система.

Въпросът е как?!

Смея да твърдя, че имам специално разработен, с три изключително важни решения и с подробности за България проект чиито "подобия" функционират на много места по света под името Фриганизъм.

Предлагал съм го на няколко правителства досега, но социалистическият манталитет, чиновническия нихилизъм към общото, глупостта и "подмолната" мисъл, че за да сториш нещо или най-малкото направиш нещо за обществото, на първо място ти трябва да си облагодетелстван ти, правеше така че проекта беше отхвърлян, или просто, както Шулева, беше симулирано някакво подобие с което бяха окрадени милиони без резултат.

За съжаление и Бойковите чиновници, най-вече тези от Социалното министерство, се оказаха не по-просветени или истински търсещи решенията, въпреки че всеки ден някой някъде се оплаква, че ни липсва заетост и хората обедняват...

Няма коментари: