вторник, 15 януари 2013 г.

Референдум - задължтелната дестка градина за 4 и 5 годишни - 15.1.2013


Противниците на задължителната детска градина са хора, които продължават да гледат само за себе си и да не виждат какво представлява обществото ни, с намаляващо население от страна на образованите, и растяща част на нискообразованите и социално дистанцираните от десетилетия, да не кажем и повече. Посещението на детската градина от ранна възраст дава възможност на държавата да започне най-сетне да образова децата ни какво значи да се живее общество, какво е нивото на съвременната цивилизация и изискванията й.

Явно досега това, че някои ( доста голямо малцинство ) успяваха да възпитат децата си качествено, според тях, като децата след завършване на образованието си отвратени от от обществената среда моментално да заминаван на Запад е едно недоразумение.

Простата истина и че нискообразованите не възпитават нормални граждани, а високообразованите не възпитават достатъчно истински граждани....Така че претенциите ца "свобода" днес са също едно късогледство, незрялост и липса на трезва оценка по отношение на обществото.

Няма коментари: