сряда, 16 януари 2013 г.

Пак за закона за образованието


Депутатите влизат в спор за задължителната ранна предучилищна, родителите - отново на протест

Да не забравяме, че през 2050 по предвиждания ромите ще са половината от населението



Днешните родители биха ли искали децата им да живеят заедно с едно нискообразовано, бедно и криминализирано население?

А много от ромските деца не могат да завършат училище именно защото раните си детски години прекарват в много бедна и несъвременна среда.

Българите, които искат свободен избор и са против настоящия закон явно нямат отношение към проблемите на обществото ни. Просто искат, както винаги, проблемите да се "решават" индивидуално, егоистично и в края на крайщата с резултат - половината и повече от най-образованите да нямат сила и желание да живеят в една асоциализирана и бедна държава.

Виждаме резултатите от възпитанието на предишните родители. А днешните родители, ако включиш и ромските, са още по "опасни" за страната.

Колкото и някои да имат самомнение, и колкото и някои лично да се обиждат, например от скулптурата на онзи чех с клекалата, трябва да признаят краха по отношение на възпитанието на децата ни.

ЕДНА ВЕРИГА Е ТОЛКОВА ЗДРАВА КОЛКОТО НАЙ-СЛАБАТА Й БРЪНКА

Стига КЪСОГЛЕДСТВО и ЕГОИЗЪМ. Живеем в ОБЩЕСТВО.

А законът дава и възможност на родителски кооперативи да организират и подпомагат качеството на това обучение. Нека ако някой знае много добре как да възпитава собственото си дете не крие тези си качества. На още едно друго дете да предаде тези знания, пак ще е от полза. И за него самия и за децата и за внуците му.


Няма коментари: