вторник, 24 септември 2013 г.

Спорът Параграф 22, кое е първо яйцето или кокошката продължава.

Радан Кънев, председател на ДСБ: Ако ГЕРБ иска да отреже клона, на който е заедно с БСП и ДПС, бих им подал триона

Докато не се стигне до директни ползи ( та дори и взаимопомощ и протегната ръка към най-изоставените слоеве - нещо което е една от основните грешки на "дясната" интелигенция ), обединение на усилията, ерго създаване на действащи структури с проста но ясна демократичност, няма да има народна дясна партия. 

Изключителен дефицит е фактът, че дори не се отваря дума за това ( което е съществената стратегия ), а фактически се мисли и говори "на парче". 

Поне направете конкурс на идеи-технологии. 

Ето, например, една: 
http://boababbg.blogspot.com/2013/07/2.html



о коментар [#26] от "Храбър": 
Готови са на всичко само и само да се върнат в народното събрание и да участват в разпределението на порциите. - цитат на коментар #4 от “442” 

Толкова сте елементарни! Толкова сте смешни с тъпите си опити да представите всичко като борба за пари и нищо друго!- цитат на коментар #26 от “Храбър”
Я тогава разясни какво събира хора като Радан Кънев с "хора" като Пръмова и Касим Дал?!Само не ми казвай,че Дал и Пръмова са "десни" и "реформатори" и искали промяна в България,щото са от 20 години в политиката и всички са ги видели що за стока са отдавна. 
До коментар [#35] от "yanne": 

Каквито да са Дал, Пръмова, Радан, Корман, Даниел Вълчев и така нататък общото между тях, колкото и общо казано е култура, малко или повече различна от културата на Доган, Станишев, Мая Манолова, Местан, Христо Бисеров, Йордан Цонев и така нататък. 

Което за България не е малко. 


До коментар [#40] от "evkalipt": 
Каквито да са Дал, Пръмова, Радан, Корман, Даниел Вълчев и така нататък общото между тях, колкото и общо казано е култура, малко или повече различна от културата на Доган, Станишев, Мая Манолова, Местан, Христо Бисеров, Йордан Цонев и така нататък.- цитат на коментар #40 от “evkalipt”
Значи не е реформаторси,а културен блок?!Аз не смятам,че Касим Дал е по-различен от Доган,толкова години му беше заместник в ДПС.Пък Даниел Вълчев и Пръмова не са по-различни от Сергей Станишев-а даже са били министри в негов кабинет,ама предполагам и че това сте забравили... 

До коментар [#60] от "yanne": 

Известно е че българчетата, защото са свикнали винаги на убавото, търсят все перфектното. 

По тази линия за тях Пръмова е равна на Станишев, а Дал, независимо че се дистанцира от ДС доносниците, е същия. 

Той и Радан Кънева и Костов също са българчета и затова за тях нямаше и няма разлика между БСП и ГЕРБ....Затова и им е все едно кой ще управлява. Важното е те да седят отстрани и да са перфектни. 

Няма коментари: