петък, 22 ноември 2013 г.

Английският манталитет, Реформаторският блок и "този да ,пък онзи не",


 Протестът – накъде и докога?


Автор: До КУХ21 Ноември 2013 11:45:23
Всичко, което казвате, е точно! От Реформаторския БлоГ трябва да се отърват от Кунева и групата около нея и да погледнат истината в очите. Ако ли не, ще си останат един блог.


 Чета например, че Реформаторският блок трябвало да се отърве от Кунева...Наистина стига! Не можем безкрайно да продължаваме като във вица с англичанина на пустинния остров, който си построил две къщи. Едната била клуба му, а другата клубът, в който кракът му нямало да стъпи...Така пропаднаха и СДС и ДСБ...

Ето сега, в Реформаторския блок има пъстър граждански съвет, който е относително премерен. Този граждански съвет ще изработва голяма част от стратегиите, ще контролира и ще е гарант...А останалите партии и личности които са готови да работят по това са само от обща полза. Погледнете най-изостаналите исторически партии - в името на властта са готови да забравят всичко.

Проблемите са ясни - етническият вот и съдебната система качват винаги едно малцинство на власт, икономически и морално сме последни.

Оттук и програмата. И всякакво говорени "този да ,пък онзи не", особено след като си от последните по рейнинг, а това последно до голяма степен е постигнато с - "този да, пък онзи не".

Няма коментари: