петък, 8 октомври 2010 г.

Под вола теле

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=634717#comments
Волейбол за сърцата
автор(и): Николай Кръстев, прочитания: 538, коментари: 3

Този път волейболистите не триумфираха. Загубиха от отбора на Куба, оставяйки сили и души на терена в мач, който не може да бъде разказан. Но емоцията и споменът от него ще живеят дълго.

Българите сега не успяха в битката за медалите. Но пак спечелиха симпатии и нови почитатели. Как да не подкрепяш мъже, борили се с дух до последен дъх! И елитни играчи, които са толкова далеч от така заразната звездомания? Все спортисти и хора, за които спокойно се казва, че могат да бъдат пример на децата.

За протокола грозните успехи са по-важни от красивите загуби. Но сърцата на запалянковците безпогрешно усещат кога един отбор е отстъпил, без да бъде победен. Тогава и затова му дават цялата си обич. Волейболистите отново я заслужиха. Като едно от малкото хубави и стойностни явления в родния спорт.




Комплименти и благодарност за нашите момчета. Без изключение. В един отбор никога всички в един ден не играят 100% с възможностите си...Благодаря и на г-н Николай Кръстев. Един коментар без търсене на телето под вола, с което обществото ни е така богато надарено.

Няма коментари: