понеделник, 6 декември 2010 г.

Синята коалиция втвърдява тона към управлението на ГЕРБ

ДСБ поиска смяна на ключови министри, СДС видя категоричен завой наляво
6 Декември 2010


Браво на Костов!

Но е крайно време да разбере, че приказките хващат декиш до време...Лошото е че няма как да възстанови декиша с дела...Особено, след като не може да работи заедно дори и с най върлите си подържници...Иване, бе, толкова хора има, които се кълнат в тебе, как не можа да ги използваш...Не може да си толкова тъп и некадърен...те затова те мислят за умишлен нефелник и запушалка за най-креативната част от българите...

3 коментара:

frog and roll каза...

ами значи има нещо, Боабабе :))

Boabab каза...

Миме, и най-интересното е, че фактически оставки се искат за ала-бала. Ей сега ще проверя за какво Костов е искал оставки на министри от тройната.

frog and roll каза...

Да де, това казвам... и не само. Много приказки, повечето правилни при това, но делата говорят точно наопаки. Ами то се вижда - слепи ли са тези тъпаци, че не го виждат и чакат да им каже какво да мислят! Той ни употреби и предаде отдавна, не без помощта на войнстващите клакьори. Пфу! Ми добре - да си стоят в кьошето и да си лаят самотно - ще стават все по-малко - сами си го направиха. :))
Оставки - глупости за парлама, понеже наближават избори. Ми той си има хора на ключови места в това правиталство. Защо не коментира тези министерства?