сряда, 5 октомври 2011 г.

"Бойко Борисов спасява Европа" - Бойко Борисов спасява Европа

Бойко Борисов спасява Европа
http://www.svobodata.com/page.php?pid=6771&rid=154

Аз бих направил друга трактовка на изказването на Борисов. Ако се погледне така опростено е или директно признаване, че България е изключително проста страна и затова си избира такива министър председатели ( но по "всеобщо" признание Станишев не е бил чак толкова прост, а беше изритан много явно пред ББ )... Или, пак опростено, министър председателя се шегува...

Не, смятам аз, но може и също като просто българче, просто да греша - това е ясен глас откъм България. Бойко Борисов казва:

"Ние вече сме приети в ЕС. И думата ни трябва да се чува наравно с другите. Вие не ни приехте в Шенген, като нарушавате поставените от вас правила. Вие нарушавате и собствените си правила. Ние, които сме най-бедни и нашите пенсионери живеят на границата на оцеляване, спазваме вашите правила, а много от вас не. И в края на крайщата, според нашите пенсионери, за да ги спасите вие можете да си намалите собствените пенсии. Солидарността е това. Десните партии също са народни и спазват солидарността като, независимо че капиталистически и дясно са събирали от хората пенсии, когато системата не може да приеме солидарно работата нататък, вие вдигате пенсионната възраст."

Няма коментари: