понеделник, 30 юли 2012 г.

Реална демокрация???

Днес пък, като продължение на темата за вакуума на идеи, попаднах на информация за проекта ГОРД. Оказва се че превода бил Гражданско движение за реална демокрация.

По този повод нека отново и за кой ли път припомня, че тези неща ги дъвча от години. И като названия и като проекти. Лошото за Кунева и Бинев, както и за обкръжението им обаче се оказва, че фактически не са разбрали изобщо за какво става дума. Копират само думи без съдържание.

ГОРД ще прерасне в политически съюз, обяви Слави Бинев

Ето и как съм "използвал" "реалната демокрация", както и разработването на проекта около "България на гражданите" и "Реалната демокрация" още 2006, които предложихме на ДСБ и Костов, но и те, както и днешните, не могат да прекрачат границата на фактическото и си остават и ще си останат на ниво социалистически локуми.

Boabab
Реална демокрация
МнениеПуснато на: Чет Окт 12, 2006 12:14 pm


След изборите ще бъде пуснат в действие, от демократи.орг един проект с име "реална демокрация". Там всеки, който мисли, че е достоен за някакъв пост ще може да се самопредложи и да защити позициите си пред други кандидати. Най-подходящите ще бъдат излъчени отдолу.


Демокрация в действие Полилозите

Няма коментари: