петък, 20 ноември 2009 г.

По "умишлен саботаж"

"Доколкото разбирам от прочетения материал, става дума за законни права на хиляди хора, които управлението на Коалицията от политически простаци и мръсници се чуди как да заобиколи.:

[quote] Подходът "Попова да измисли нещо, та неползваните отпуски да изгарят" юридически е доста спорен."

Предполагам, че е напълно спорен. Боабабе, ще ти кажа нещо. В нашия Център / това е в Гърция / аз съм уважаван не само като учен, а също и като безкомпромисен защитник на законните права на своите колеги, не на думи, а на дело. Наистина смятам, че всяко посягане върху тези права поставя посягащите извън кръга на хората, достойни за уважение."


Ригас, как реагираш, когато някой от твоите колеги, не идват системно на работа и/или е в отпуска без да си я пуска и/или години наред не само не е свършил работа за пет стотинки, но на първо място нарушава всички разпоредби и правила ( да ти припомням ли че дори личната заповед да не се пуши се нарушава от издалия заповед ), и на първо място са гледали да използва държавните поръчки без конкурси и като резултат ни спират европейските пари, защитаваш ли правата на останалите гръцки граждани?

Няма коментари: