петък, 6 декември 2013 г.

Обложване на перспективата


Къде сме и какво ни чака
  
Едвин Сугарев
Предвид на достатъчно многото "общественици" и такива с "медийни изявления", които неволно или умишлено не можаха и няма да могат да направят разлика между правителство, което спира Белене и пада заради това, и правителство, което идва на власт  и има шанс да се задържи ( Воленчо си е твърдо уважаващ рублата ) пак по подобни причини, но с обратен знак, нещата са абсолютно нормални.

Аз обаче, за разлика от Едвин Сугарев, смятам, че този им нов опит за икономически и обществен диктат по тяхната си "философия" и "мъдрост", тъй като неминуемо ще доведе до срив, ще е последният от възможностите им. След това ще имаме достатъчно поводи да разрушим както възможността етническия вот да определя да управляват посткомунистическите абонати, така и да попреметем хубавичко.

Иначе аз лично бих отправил упрек към Едвин и такива като него, които прогледнаха за Бойко Борисов, чак когато се отказа от Белене, че не беше достатъчно да го подкрепят само медийно, а че трябваше да не го оставят да "дружи" само с кръговете и нивата от типа на Фидосова, Димитров Фаса, Миро, както и доста други.

1 коментар:

ro6aviq каза...

Този човек е изключително лицемер и говори за хора, които очевидно не познава в обидни квалификации, което хич не му прави чест.