вторник, 14 януари 2014 г.

Спасителният блок

Колкото и да го мислим, само се огледайте, само погледнете към парламента, или дори погледнете на крачка от вас, погледнете без замъглен взгляд в огледалото, погледнете липсата на единство, единомислие и градивна взаимопомощ, мащаб за важно и неважно -  България загива.

Аз лично виждам начините по които може да се постигне нещо, но тъй като няма кой да вложи в този проект, тъй като не намирам единомишленици на практика не виждам шансове за реализация. И все пак, за да съм чист пред съвестта си го споделям.



Инструментариумът, с който ще постигнем това

1.Диктатура на закона
2.Възпитание на народа
3. Повишаване на производителността чрез диктатура по отношение на реда и закона.
4.Прецизирана демографска политика, която ще отдели стимули за 3-то и 4-то дете за образованите и работещи - степенувано, и обвързване на резултатите в обучението свързано със социалните помощи за останалите.
5.Бюджет, който първо ще отдели пари за пенсии, за демографската политика, за здравеопазването - солидарно, но и степенувано в зависимост от ползата, която отделния човек допринася, образованието, и създаване, ако ще и с чужди фирми, на диктатура на закона. Чак тогава останалата част от бюджета ще отиде за държавния апарат.   

Няма коментари: