вторник, 23 юни 2015 г.

Защо ФрогНюз спря коментарите под статиите



Само във Фрог: Вижте колко и кои са като Величко Адамов


Пак през 2008 година "социалистите", които както винаги мислят за "хората", но и предвкусвайки, че ще бъдат най-сетне прокълнати навеки са сътворили:

Навремето любезното правителство на БСП-ДПС (че кой друг?) сътвори Постановление № 203 на МС за определяне на допълнително месечно пожизнено възнаграждение на академици и член-кореспонденти, публикувано в ДВ, бр. 103  от 02.12.2008 год., според което всеки неработещ академик от БАН получава основното месечно възнаграждение на народен представител за съответния месец до края на живота си, а член-кореспондентът пожизнено всеки месец получава 30% от него. 


Ето топ 4 на печелившите от ВЕИ в България


Според бившия заместник-енергиен министър в предходното управление Явор Куюмджиев при ГЕРБ са присъединени 10 пъти повече ВЕИ в сравнение с кабинета „Станишев". Това означава, че всеки българин плаща 12 лева месечно върху сметката си за ток или 300 милиона лева годишно ще ни струват присъединените от ГЕРБ ВЕИ-та.

А горното твърдение на Явор Коюмджиев е един от върховете на арогантността. Те от БСП сътвориха закона и сключиха договорите 2007-2008...Съвсем естествено, че при следващото управление ще се присъединят 10 път повече. Технически е невързомжно за 1-2 години от сключването на договорите да стане "присъединяване"

Няма коментари: