неделя, 26 юли 2015 г.

Назначените капиталисти продължават да си присвояват правото, страната и живота ни


Този абсурд, частни лица да заграждат територии, да прекъсват пътища, в случая край Алепу и Св.Тома, е от години. И тъй като така наречената "държава" с все по-добре платената "администрация" го толерира и/или подпомага - най-вероято защото в голямата си част произлиза от компадорската част на назначените капиталисти, тази година заграбената част е увеличена.


Достъпът до плажа "Алепу" само срещу такса "паркинг"



Администрацията: още по-скъпа, още по-голяма. Ренета Инджова: "Съсипаха ме, само и само да не излязат наяве статистическите данни за държавната администрация, чиито заплати са ...
Ренета Инджова в предаване на Димитър Цонев: "Съсипаха ме, само и само да не излязат наяве статистическите данни за държавната администрация, чиито заплати са много над средните заплати в частния сектор. Освен това, пенсионната реформа с нокти и зъби се бори пак за правата на държавните служители. Ножицата там е отворена до края. Каквото може да се заграби се заграбва. Всички като в Гърция, дават банкет щом ги назначат за държавни служители. Или иначе казано, държавната администрация е едно огромно чудовище!"

Четете още на: http://www.budnaera.com/201503/1506020860.html#ixzz3gz0zEQyJ
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия 

Няма коментари: