петък, 12 февруари 2010 г.

Кой стои зад триумвирата?

Съветвам всеки да прочете това, като най-малкото се запита дали една от брънките по разплитането, което ни очаква е Никола Филчев, както и да се запита кой и защо го прати посланик:

Коментар
"Случката” с Огнян Стефанов и индулгенциите за ДАНС
Едвин Сугарев
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=144026


Или не знаете как и с чии пари е регистрирана ЗАД "Левски-Спартак”, днес пререгистрирана като "Лев-инс”? Не знаете например как и срещу колко Алексей Петров се сдоби с къщата на винената царица Роза Георгиева, в която днес е централата на "Лев инс”? Не знаете за странностите по делото за убийството на Надежда Георгиева, която към момента на смъртта си беше служителка именно на Алексей Петров? Не сте чували името на Георги Петракиев Цветанов и не знаете как доброволно и от чиста любов е прехвърлил цялото си имущество на днешния съветник от ДАНС? Не сте чували за странното преместване на Сретен Йосич от Централния софийски затвор в ареста на Транспортна полиция – и за кроежите, свързани с него?

За триумвирата Никола Филчев – Алексей Петров – Филко Славов? За странните обстоятелства и още по-странното мълчание около демонстративния разстрел на прокурора от ВКП Николай Колев?

Няма коментари: