сряда, 17 март 2010 г.

Дянков?

Ние всичките, защото сме изключителни специалисти затова и знаем кое е добро за икономиката и обществото. Затова и живеем все по-богато и обществото ни върви към все по-голям възход.

Костов проведе една изключително болезнена пенсионна реформа, която костваше на българите не една смърт и изтощения. След него Шулева и Станишев направиха така, че отново харчат 3 получават 1, като в увеличенията им имаше само популизъм, защото ниските пенсии и прагът на бедност си останаха много ниски. Това обаче не означава че днес може да се върнем 2001. Вече нещата са необратими. Единственото валидно днес, което и ГЕРБ иска е да се започне обсъждане и да се стигне до консенсус за мерките отнасящи се за солидарността и поемане на отговорност преди възможност за банкрут.


Ние знаем чии идеи и действия водят до банкрут. В този ред на мисли, но не само в този, а и в план гениалността на българите, които разбираме от общество и икономика, както и нашия Президент, призивите да се смени Дянков не са нищо друго освен израз или на тази гениалност / изразена както казах в резултатите / или ясно лобиране на плоскостта други или егоистични интереси.

....

Тук Само един Алогик ще се зарадва, че Костов посочен че е напарил реформа, която коства не една смърти и така нататък, но някак няма да добави, като че не съществува, че тъкмо така Костов спаси много смърти, ще си спести и факта, че Костов на два пъти избавя с правилните си планове страната след абсолютните сривове на комунистическите управления. Наистина Костов посегна и на привилигированите от социализма, което му Коства и вечната анатема.

Истинската логика е фактът, че Дянков е най-против АЕЦ Белене, както и против привилегиите на социалистическата номенклатура, минала и днешна и затова са се заели да го анатемосате също.

Няма коментари: