вторник, 30 март 2010 г.

Справедливост за времето след Бойко Борисов

За укрепване на дясната общност призова "Справедливост"

http://www.spravedlivost.net/joomla/

Моето лично мнение е че ако човек е на някаква позиция и държи на нея, а също сочи грешките на друг, и е срещу ситуацията с ГЕРБ, или трябва да се определи към БСП - ще рече да се опитва да се бори за обновлението на тези фактически престъпници, но и некадърни / даже и нямат идея какао трябва да се прави /, или да се впише в редиците на Справедливост.

Но....само един нездрав ум днес може да си помисли, че фактически едната или другата алтернатива са градивни и/или възможни...Тогава?


Да, критиката е хубаво нещо, но не българската критика срещу всичко, а критиката така че поне да могат да се сторят някакви практически стъпки.

Иначе, по отношение на доводите Цветелина и Костов!!! Винаги съм се питал какъв тъп и долен чиляк, приятелски казано, а по-правилното е креатура, а още повече нечовекоподобно, трябва да си, когато те попитат ти защо крадеш и си престъпник, ето аз имам някакви данни за това, отговора ти е не да постигнеш опровержението с нещо положително или градивно, а да кажеш - ще крада, защото говорят, че и онези крадоха.

Няма коментари: