сряда, 16 декември 2015 г.

Пак разговор за единстненият "изход"



И днес по националните медии тече политическата постановка - монолог <Глупостта говори без подготовка>. В главната роля - Цветан Цветанов.

Коментари
Венцеслав Йонков
Венцеслав Йонков Глупост, глупост, ама като използва ракетата носител създаде партийни структури, които печелят избори...Лошото е че на-малко половината от ръководствата на тези структури са там, за да се облагодетелстват и/или да глупеят.
Ivan Atanassov
Ivan Atanassov Венци, когато на посредствения се предлага силата(може и тъмната) или правото ... той(посредственият) избира да застане зад силата. Няма как при избиването на елита на Бг нацията след 1944 година посредствените днес да не са мнозинство ...
Венцеслав Йонков
Венцеслав Йонков Не само това, Чосич. С елит или без елит манталитета е така внедрен масово, че и при перфектен закон ще му намерят цаката. Единственият път е, както винаги съм казвал, създаване на граждански структури, които да направят държава в държавата, и налагат устав на членовете си, който възражда морала, например на онези избитите...А могат да се ползват и части на вече съществуващи религиозни структури....И оттам вече с масов натиск по всеки казус.

Няма коментари: