петък, 15 януари 2010 г.

Двойна цена за магарето

Положителни резултати след случая "Желева":

Че се заговори за България и че цената на магарето ще се вдигне:

http://news.ibox.bg/news/id_1900029525
„Тъстът се опитва да продаде едно магаре и сега това магаре е най-известното. Аз като банкер го посъветвах да удвои цената от 600 на 1 200 лв.", разказа Красимир Желев.



Днес сутринта по БТВ и Паси се възмути. Всъщност така или инак има една пасмина в България, която още от 9-10 век насам е винаги готова да предаде страната си.

А в Стандарт прочетох това:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-01-15&article=309316
Днес партията не че е чак в нелегалност, но е в кьошето на парламента, а
електоратът й се топи като тазгодишния коледен сняг
И не само по биологически причини. Затова пак на мода излиза конспирацията и стрелбата от засада. Ако може и с чужди ръце. Че жертва е не само Румяна Желева, а и имиджът на България, много важно. Те, комунистите, навремето се отказаха от цяла Македония, пък сега става дума само за някакъв си еврокомисар.
Следващата завера може да се очаква до месец-два. Не е случайно, че и Яне, и ДПС, се канят да организират всенародни протести. Зад които обаче пак ще наднича БСП.
Сигурно все по тези причини на "Позитано" си траят и по въпроса за неправилно върнатите гори на царя. Не може да им се отрече, че мислят в перспектива - току-виж пак потрябвали. Само дето вече мандри не останаха.





И както и се очакваше след като се оказало, че не могат да я атакуват чрез мъжа й я атакуват с измислени неща:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-01-15&article=309318

Няма коментари: